De bedste film fra 2012
Værter
Morten
Niels
Kristoffer
Gert
Maria

De bedste film fra 2012

Vi prøver at gentage sidste års succes og tager et kig på alle de film vi, på godt og ondt, har set igennem det seneste års tid.

Det foregår på den måde, at vi hver især har lavet en top10, som er blevet samlet til en DGFN top10. Da vi langt fra har set de samme film, og ikke mindst har samme filmsmag så er vi endt op med en ret spændende liste af film. Film som bestemt ikke falder i alles smag :) I The Avengers fandt vi ud af hvad der skulle til for at slippe Hulken løs, i dette podcast finder vi i den grad ud af hvilke knapper man skal trykke på for at aktivere vores egen version af Hulken - AKA “Rantman” AKA Gert.

Udover filmene fra 2012 tager vi også en kort snak om filmåret 2013, og de film der er nomineret til en Oscar.

Rigtig god fornøjelse. De Gnavne Filmnørder


Har du kommentarer, kritik, ros eller andet til podcastet så se her hvordan du kan kontakte os.