Army of Darkness
Værter
Morten
Niels
Kristoffer
Kasper

Army of Darkness

De fire gæve gnavne filmnørder går “full retard” denne gang, hvor emnet er Sam Raimis “Army of Darkness” fra 1992. Der bliver fyret så mange citater af, at Bruce Campbell ville blive jaloux, hvis han kunne dansk.

Undervejs forsøger vi at sætte “Army of Darkness” ind i den større Evil Dead-sammenhæng og diskuterer om Ash er en helt eller et røvhul eller måske endda begge dele.

Vi ser tilbage til de gamle dage, hvor vi var unge og en VHS ikke bare var tre tilfældige bogstaver, men virkelig havde betydning for vores filmelskende hjerner. “Army of Darkness” blev set adskillige gange af os alle fire og vores nostalgi skinner rimelig tydeligt igennem i dette podcast. Vi håber, at I har lyst til at dele dette nostalgitrip med os.

God fornøjelse.


Har du kommentarer, kritik, ros eller andet til podcastet så se her hvordan du kan kontakte os.