Weird Science

06-03-2014 · 01 timer 03 minutter

De Gnavne Filmnørder tager endnu en gang tidsmaskinen til vores yndlingsårti: 80erne. Denne gang ser vi nærmere på endnu en klassiker fra dengang, nemlig "Weird Science" fra 1985 skrevet og instrueret af ikoniske John Hughes.

Det er den der film med hende den lækre babe, som de to teenagere skaber med deres computer. Så ved alle vist, hvad vi snakker om.

Det er underligt nok den første film af John Hughes, som vi har med i podcastet, men forhåbentlig bliver det ikke den sidste. Desværre er det nok den eneste John Hughes-film med Kelly LeBrock. Det må vi så leve med.

Inspireret af filmen stripper Kristoffer for hans mikrofon og det stakkels egern udenfor vinduet. Redaktionen har senere erfaret, at egernet nu må gå til psykolog. Kristoffer forsøgte dog at holde sig indenfor PG-13-grænsen.

Vi håber, at I har gjort det store 80er-hår og synthesizerne klar for det bliver et podcast i nostalgiens
tegn.

God fornøjelse.