Howard The Duck

23-03-2015 · 01 timer 31 minutter

“Howard the Duck! Boom!”

Sådan gik mange sikkert storsyngende ud af de danske biografer tilbage i december i 1986, Eller også skyndte de sig væk og forsøgte at glemme det de lige havde overværet. Mange psykologers sommerhuse er sikkert blevet betalt pga. regningerne for at have behandlet eftervirkningerne af denne “duck out of water”-komedie fra en af de største instruktører og producere, som Hollywood nogensinde har set.

Manden bag “Howard the Duck” er selveste mr. George Lucas og ham kan vi godt lide her ved De Gnavne Filmnørder: ingen tvivl om det. Han har ikke selv instrueret filmen, men fingeraftrykket er så stort, at man ikke er i tvivl om hans genialitet.

Undervejs i dette podcast bliver der bl.a. snakket om duck tits, manglen på lummerhed, Lea Thompsons hotness, Howard the Ducks fantastiske kostume, Jeffrey Jones som Dark Overlord, hvordan Tim Robbins nogensinde fik lov til at lave endnu en film efter hans præstation i denne film og ikke mindst om måleenheden “fod” er den samme på andeplaneten som på Jorden?

God fornøjelse.