Flesh + Blood

05-04-2015 · 01 timer 30 minutter

Inspireret af Sidney Lumets debutfilm som spillefilmsinstruktør overvejede vi denne gang at omdøbe vores podcast til "Fire Vrede Mænd".

Vi har set Paul Verhoevens "Flesh+Blood" AKA "Den vilde kriger" fra 1985 med Rutger Hauer, Jennifer Jason Leigh og Tom Burlinson i hovedrollerne.

Vi er en smule uenige om filmens kvaliteter og får diskuteret lidt frem og tilbage om, hvorvidt man kan kalde filmen god eller dårlig og om den har nogen kvaliteter i det hele taget. Der bliver grebet efter halmstrå, der bliver skudt med spredhagl og ikke mindst, så påkalder vi den gamle barde i en af podcastets diskussioner. Det er vist første gang i et podcast fra De Gnavne Filmnørder.

Kasper er allerede godt i gang med at sætte tonen indenfor de første tre minutter, hvor han omtaler bolde i visse kropsåbninger, hvor bolde ikke bør opholde sig, og så kører toget derfra. Og det er vel egentlig meget passende i et podcast om en film fra en mand, der sagtens kunne være en fjern hollandsk fætter til John Waters.

God fornøjelse.