Beverly Hills 90210

19-04-2015 · 01 timer 45 minutter

Et af de postnumre, som ethvert skolebarn med lidt respekt for sig selv kunne udenad i 90erne, var postnummeret til Beverly Hills. Dette skyldtes en udspekuleret indoktrinering fra tv-produceren Aaron Spelling og hans tv-serie "Beverly Hills 90210", som de fleste (også dem, der ikke vil indrømme det) har set et afsnit eller to af.

De Gnavne Filmnørder har endnu en gang fået selskab af Maria og vi kan alle takke hende for, at valget faldt på Beverly denne gang i stedet for kvalitetsserier som "Thunder in Paradise", "Baywatch Nights" eller "Silk Stalkings".

Undervejs i dette podcast, hvor vi gennemgår to af de mest populære afsnit, får vi alle, i større eller mindre grad, fyret en masse ubrugelig trivia af samtidig med at nostalgi-faktoren bliver skruet op til "full retard".

God fornøjelse.