The Adventures of Ford Fairlane

17-05-2015 · 01 timer 24 minutter

Sir Renny Harlin er manden bag actionperler som "Die Hard 2: Die Harder", "Cliffhanger: Climb Harder" og "The Long Kiss Goodnight: Kiss Harder", men har også nogle knapt så heldige film på sit CV som "Cutthroat Island: Island Harder" og "Driven: Drive Harder". I 1990 lavede han filmen "The Adventures of Ford Fairlane" og i dette podcast forsøger vi at finde ud af, hvilken lejr den hører til.

Undervejs kommer vi under overfladen på manuskriptet og diskuterer om filmen var forud for sin tid eller bare dum. Vi diskuterer Andrew Dice Clays komiske stil og er her lidt splittede.

Hvad vi ikke er splittede omkring er Lauren Hollys hotness, den lille koalabjørns cuteness og Robert Englunds craziness: der er mange nesser med i denne film og selvfølgelig kommer vi også omkring Ford Fairlanes uomtvistelige coolness.

God fornøjelse.