Event Horizon

14-06-2015 · 01 timer 20 minutter

De Gnavne Filmnørder begiver sig denne gang ud i det ydre rum, hvor de finder et forladt rumskib, der ikke ser voldsomt indbydende ud. Alligevel begiver de sig om bord og finder hurtigt nogle hjemmevideoer, der giver især Kasper dårlige drømme.

De finder hurtigt ud af, at dette skib engang har dannet basis for rumgyseren "Event Horizon" instrueret af Paul W.S. Anderson. Morten og Niels vil meget gerne forlade skibet, men da Kristoffer er stor fan af "Mortal Kombat", får han overtalt dem til at blive ombord på skibet. De ved intet om, hvad der venter dem i de mørke korridorer.

Mens de sidder og hygger sig sammen med en Sam Neill-lignende Pinhead-wannabe får de diskuteret filmens kvaliteter, production design, gyselige detaljer, om Paul W.S. Anderson er et "one-hit wonder" og ikke mindst om CGI-effekter fra 1997 stadig holder i dag. Men hov, er der ikke noget, der bevæger sig henne i det mørke hjørne?

God fornøjelse.