Fortress

29-06-2015 · 01 timer 12 minutter

Manden, der engang spillede Tarzan, er røget i fængsel. Og ikke bare et hvilket som helst fængsel, men et underjordisk fængsel med Darth Vader-lignende vagter og en lettere lummer fængselsinspektør, der engang har været bandeleder og slået en betjent ihjel, der senere vendte tilbage som robotbetjent. Men det er en helt anden historie...

I filmen "Fortress", også kendt som "Fangeborgen" fra 1992, spiller Slambert'en en tidligere soldat, der ryger i fængsel for den frygtelige forbrydelse at gøre sin hustru gravid.
Den er instrueret af Stuart "Re-Animator" Gordon og er fyldt med kultskuespillere som Jeffrey Combs, Tom Towles, Kurtwood Smith og ikke mindst Vernon "I don't need no gun!" Wells. Det er en vaskeægte 90er-scifi med alt, hvad dertil hører af flot skuespil og fremragende effekter. En film, som de fleste nostalgiske filmnørder har set og ejet på VHS i 90erne.

God fornøjelse.