Big Trouble in Little China

09-08-2015 · 01 timer 35 minutter

De Gnavne Filmnørder er tilbage efter sommerferien - og dette er med en film fra en af vores favorit-instruktører. Vi skal selvfølgelig tale om Michael Bays "Pearl Har.." Øh, nej, det var det mareridt den anden nat. Tilbage i virkelighedens verden har vi set John Carpenters "Big Trouble in Little China" fra 1986.

Vi er denne gang tre ud af fire, der har set filmen før og lige fra første kommentar fra den af os, der ikke havde set den før (vi vil ikke afsløre hvem det er, men det rimer med Tasper...), kunne vi mærke, at han ikke helt følte det samme for filmen, som vi gjorde.

Det giver anledning til et par rants og pille-pille-ned fra "He-Who-Must-Not-Be-Named", men vi tog det i stiv arm og gav et par svinere tilbage, så vi ikke var de eneste, der sad og græd den aften.
Undervejs kommer vi ind på John Carpenters filmiske sans, Kurt Russells helte-type og der er også blevet plads til en længere diskussion om remakes.

God fornøjelse og må Kurt Russells mullet være med jer.

**Show Notes**
[Oliver Harpers - Kommentarspor](https://www.youtube.com/watch?v=F340SX04d7g)