Street Fighter

05-09-2015 · 01 timer 21 minutter

Nogle gange har man bare brug for en god martial arts-film og nogen gange har man bare brug for en god computerspils-filmatisering. Vi har set Van Damme-filmen "Street Fighter" fra 1994 denne gang og om den kan beskrives med disse ord, ja, det bruger vi ret meget energi på at diskutere denne gang.

Vi forsøger også at finde ud af, hvilke andre gode computerspils-filmatiseringer der findes. Udover "Double Dragon" og "Mortal Kombat", selvfølgelig.

Hvis man er til snak om de gode gamle computerspils-dage, så er dette det rette podcast. Der bliver nørdet igennem med detaljer om hvilke knapper man skulle trykke på for at lave det fedeste "finishing move" og hvilke baggrunde de forskellige personer i spillene havde.
Kylie Minogues betragtelige skuespiltalent, Van Dammes måde at tage dårlige nyheder og ikke mindst om Raul Julia nogensinde har været bedre bliver bl.a. diskuteret på livet løs og nørde-faktoren ryger op på 110 % en gang eller fire i dette podcast.

Rigtig god fornøjelse

**Show Notes**
[Street Fighter - The Later Years](https://www.youtube.com/watch?v=kLrWgVPeCzI)
[Every Frame A Painting - Jackie Chan](https://www.youtube.com/watch?v=Z1PCtIaM_GQ)