Podcast 100 - del 1

26-10-2015 · 01 timer 43 minutter

Efter fire år og 99 podcasts tænkte vi, at det var på tide at lave et podcast, der taler til alle ægte filmnørder. Da vi fandt ud af, at vi var endda meget filmnørdede og måske endda lidt ekstra gnavne nu 100 podcasts ældre, så blev vi enige om at lave to jubilæumspodcasts.

Det første podcast er et all star podcast, hvor vi går all in på "ananas i egen juice", som de betegner det i "Natholdet". Vi har samlet stjernerne fra tidligere sæsoner og har krævet omdans med Gert og Maria. Gert ville gerne danse tango med Maria, men hun var mest til at danse Travolta/Thurman-style til "You Never Can Tell".

Her går vi tilbage til rødderne og ser, hvad der egentlig skete dengang i 2011. Kunne det have været undgået? Var der nogen tegn på himlen, der kunne have givet hints om den forestående begivenhed? Og ikke mindst: hvem var manden, der sad og trak i trådene som en anden Hannibal Smith og samlede et elite-hold af filmnørder, der er blevet smidt ind i alskens krigssituationer (som f.eks. "Ghost" og "Battlefield Earth") siden dengang.

Vi afslører alle vores pinlige hemmeligheder og ikke mindst: hvad er bedst? "Wild Wild West" med Will Smith eller Morten Korch-film fra 50erne/60erne?

Så spænd sikkerhedsselerne: it's going to be a nerdy ride.

God fornøjelse.