Podcast 100 - del 2

26-10-2015 · 03 timer 01 minutter

I vores andet jubilæums-podcast går vi i kødet på livets største spørgsmål: hvem er egentlig den største film-/tv-skurk nogensinde?

For et par uger siden mødtes Kasper, Morten, Niels og Kristoffer i en skummel spejderhytte i en mørk skov et sted i Danmark, hvor de fandt en seddel med teksten: "Hvis I ikke finder ud af, hvem den største skurk nogensinde er, så slipper ingen af jer levende herfra!"

Ved siden af sedlen lå der en pose med øl og vingummi-bamser, så vi var godt klar over, at det var alvorligt ment. Vi begyndte nu at gennemgå den del af vores hjerner, hvor skurkene lagres og inden længe havde vi alle bud på, hvem det kunne være.

Morten påtog sig hvervet som über-dommer og påbegyndte den blodige vej mod sandheden, bevæbnet med en sprit-tusch, post-it-notes og en tavle.

Skurkene blev nu sat op mod hinanden i dueller, hvor alle kneb gjaldt: benspænd, infame intriger og ikke mindst masser af vold, blod og rumskibe.

Et par timer senere var der kun to skurke tilbage, der nu måtte tage kampen op mod hinanden for at finde ud af, hvem den største skurk nogensinde var.

Kasper, Morten, Niels og Kristoffer håbede på, at de ville finde et svar, da de var ved at løbe tør for øl og vingummibamser. Og et sted derude i mørket stod manden i den sorte kappe og ventede. Ventede tålmodigt, mens han sang: "Lille Lise let-på-tråd..."

God fornøjelse.