Star Wars Episode III

14-10-2015 · 02 timer 34 minutter

Gå aldrig tilbage til en fuser. Det gode råd har vi ved De Gnavne Filmnørder afvist gang på gang og ikke mindst i vores stort set udelukkende positive dækning af de to første prequels i Star Wars-sagaen. Nu er tiden kommet til at se nr. tre (eller nr. seks) i rækken af SW-film, nemlig "Revenge of the Sith".

Vi har indspillet podcastet som en audiokommentar og starter med anvisninger til, hvordan I får det timet helt præcist til jeres egen film.

Lyt med og hør, hvordan vores psyker knækker en efter en til vi alle er trætte skygger af de gnavne filmnørder vi engang var. Hayden Christensen forsøger ihærdigt at give os lyst til at leve, men hver gang han åbner munden, går det stik modsat.

Må kraften være med jer - vi har ingen kraft tilbage efter 2 ½ time med emo-Anakin og hans CGI-venner.

God fornøjelse.