Grease

23-11-2015 · 01 timer 28 minutter

"Grease is the word!" Og det lever dette podcast med De Gnavne Filmnørder fuldt ud op til.
Vi har fået besøg af Maria denne gang til at hjælpe os med at gennemgå 70er-klassikeren "Grease" med John T. og Olivia N.J. i hovedrollerne.

Filmen bliver gennemgået på alle ledder og kanter og vi forsøger at finde ud af, hvorfor vi egentlig stadig snakker om denne film godt og vel 40 år senere. Hvad har gjort, at den har holdt så godt ved? Hvilken sang er den bedste? Hvilken pige er den lækreste? Og hvilke frække dance moves af John T. er de bedste?

Det går hedt til og Kristoffer får sunget et par sange undervejs, så vær klar med volume-knappen derude. Det går endda så voldsomt til at ikke alle fire-fem gnavne filmnørder overlever hele vejen til slutningen på podcastet. Lyt med og find ud af, hvem der bliver stemt hjem fra øen og bliver indlogeret på et luksushotel.

God fornøjelse.

Show notes


https://www.youtube.com/watch?v=iGNIDXUaVts