Zardoz

07-12-2015 · 00 timer 57 minutter

Sean Connery vil altid være manden, der spillede O'Bannion i "Tarzan's Greatest Adventure" fra 1959. Senere var han med i nogle britiske lowbudget-agentfilm, men det var ikke film, der gjorde noget positivt for hans karriere. Derimod gik det i den rigtige retning, da han medvirkede i John Boormans "Zardoz" fra 1974.

Her fik han virkelig mulighed for at vise hans skuespiltalent og det er en film, som alle husker den dag i dag og den bliver vist igen og igen i fjernsynet. Derfor har De Gnavne Filmnørder valgt at gennemgå dette scifi-mesterværk i vores nyeste podcast og se på, hvad det er, der har gjort den til en klassiker på højde med "2001: A Space Odyssey" og "Supernova".

Vi kommer selvfølgelig omkring Connerys fine kostume i filmen, den simple og fantastiske historie og ikke mindst den udødelige dialog. Lyt med og find ud af, hvorfor "Zardoz" skal ligge under juletræet i år og den skal ses 1. Juledag sammen med familien. Det er en vinder hver gang.

God fornøjelse.