Filmåret 2016

28-01-2016 · 02 timer 19 minutter

De Gnavne Filmnørder ser også andre film end skumle zombie-gysere fra 70erne og lurvede actionfilm fra storhedstiden i 80erne. Vi ser såmænd også en nyere film af og til og igen i år har vi lavet et lille podcast, hvor vi ser nærmere på de film, som lander i biograferne i løbet af det næste års tid.

Der er alt fra heksegys til grin med Cæsar over til et par musikalske portrætter af musiklegender og ikke mindst en enkelt superheltefilm eller fem.

Undervejs bliver der også tid til et par diskussioner om bl.a. Eddie Redmaynes glorværdighed, Mads Mikkelsens fantastiske skuespil og en snak om Oliver Stone og hans forhold til den virkelige verden. Overfloden af superheltefilm og manglen på originalitet i Hollywood bliver også vendt.

Næste gang vender vi tilbage med et old school-podcast om en film, som de fleste har et forhold til på den ene eller anden måde. God fornøjelse.

P.S. I er meget velkomne til at skrive en anmeldelse af De Gnavne Filmnørder inde på iTunes, hvis I har tid/lyst/mulighed og husk at kigge forbi vores forum på Facebook, hvor de nørdede diskussioner ofte kører for fuld hammer.