Police Academy

12-02-2016 · 01 timer 05 minutter

Tilbage på anstalten: denne gang er De Gnavne Filmnørder et smut tilbage i 1984, hvor vi er til den stjernespækkede verdenspremiere på filmfænomenet, der vandt alle Oscars, Emmy'er, Bodil'er og Tony'er og ikke mindst Bill Clintons hjerte: vi har set "Police Academy", også kendt som "Politiskolen".

Vi følger med, når de gakkede rekrutter på deres første opgave vælter byen. Det er dog ikke i denne film, at de kommer hverken på Miami-patrulje eller på mission til Moskva eller hjælper til, når borgere kommer på patrulje. I denne film bliver karakterer som Mahoney, Jones, Hooks, Hightower og Tackleberry skabt og bliver en del af alles bevidsthed, om man vil det eller ej.

Denne film byder på blowjob-jokes, dyremishandlings-jokes, bøsse-jokes og ikke mindst George Gaynes som den rimeligt uvidende chef for løjerne, Commandant Lassard: kort sagt - alt godt fra havet.

En enkelt af filmnørderne havde læst aftenens opgave lidt forkert og tog også tilbage med tidsmaskinen til 1985, 1986, 1987, 1988, 1989 og ikke mindst 1994, hvor han overværede premiererne på de seks efterfølgere og overlevede, så han kunne fortælle historier om det som en anden Roy Batty.

God fornøjelse.