Under Siege

17-06-2016 · 01 timer 46 minutter

Det er ikke ret tit, at De Gnavne Filmnørder ser actionfilm fra 80erne og 90erne, men når det sker, så ser vi også de bedste af dem. Lige fra "Double Dragon" til "Johnny Mnemonic". En sjælden gang sniger der sig en af de knapt så gode film ind.

Vi har denne gang set "Kapring på åbent hav" og den kan jo slet ikke nå op på siden af genialiteterne i "Double Dragon": for det første - Alyssa Milano er ikke med. I stedet for må vi nøjes med Steven Seagal, Gary Busey, Tommy Lee Jones og en eller anden blondine, der simpelthen bare skal ødelægge en stor lagkage ved at gemme sig inde i den og hoppe op af den. Og hun har ikke engang gidet at tage en bh på til det. Fødevarestyrelsen var ikke glade for det, kan vi afsløre.

Nå, men hun hopper op af lagkagen og så er det jo ligesom ødelagt det hele. Man kan godt forstå Seagal, at han bliver sur og slår alle terroristerne ihjel.
Det er ikke den eneste film, hvor han slår et par mennesker ihjel og dem snakker vi også lidt om, mens vi sammenligner Seagals karriere med de bedste film fra den svenske filmskat.

Alt i alt er dette et af de mere seriøse og analyserende podcasts, som man kan tænke sig om dette postmoderne surrealistiske familiedrama instrueret af Mike Leigh og med musik af Kandis.

God fornøjelse.