Far and Away

02-10-2017 · 01 timer 44 minutter

"Far and Away" er en af de mest episke film fra 90erne og nok også en af de bedste film, som Tom Cruise, Nicole Kidman og Thomas Gibson nogensinde har været med i. Ja, bedre end "Rock of Ages", "The Peacemaker" og "The Flintstones in Viva Rock Vegas".

Vi er alle blæst helt bagover af det velskrevne og stramt komponerede manuskript, de flotte accenter og Tom Cruises bagdel. David Lean, go home: Ron Howard is the new king of Hollywood.

Denne gang har vi fået selskab af Maria, der kommer med mange gode grunde til, at hun altid viser denne film for sine elever fire gange på et år og nogle gange i slow-motion i udvalgte scener.

Siden sidste gang vi så en Tom Cruise-film sammen med Maria har hun startet en fanklub for ham, som kan findes på www.tomcruisecutebutt.com

Man skal nævne fem film, hvor han viser sin derrière frem og fremvise kvitteringerne på de lovlige indkøb af disse film. Desuden skal man kunne de tidspunkter i hovedet, hvor dette betragtelige talent bliver vist frem. Hvis man kan gøre disse få ting, så er man med i klubben.

God fornøjelse.