Drop Zone

27-11-2017 · 02 timer 08 minutter

Som så mange gange før tager De Gnavne Filmnørder tilbage til de glade 90ere, hvor videobånd var kongen og Wesley Snipes den kække kronprins.

Hvis man kombinerer de to ting, så får man bl.a. "Drop Zone", hvor der, ifølge Morten, er rig lejlighed til at kigge på Snipes' "junk".

Når man er kommet sig over det syn, så bliver ens blik fanget af Gary Busey og hans imponerende tandsæt. Efter den oplevelse kan man beundre Yancy Butler og hans (Freudian slip: hendes) mangel på skuespiltalent, kun overgået af nogle gigantiske øjenbryn.

Hvis man, som Marianne, er fan af bluescreen, så er "Drop Zone" den helt perfekte film. Man er ikke på noget tidspunkt i tvivl om, hvornår Snipes' "junk" er oppe i luften, som man siger, og hvornår det svæver foran en bluescreen i et skummelt Hollywood-studie.

Disclaimer: dette podcast blev det sidste fra De Gnavne Filmnørder, men vi har den helt perfekte film at vende tilbage med, når fremtiden er blevet nutiden og Kristoffer har lært at synge. Se på vores "hvad skal vi se næste gang"-film som en slags "To be continued..."

Som Criswell så klogt udtalte: "We are all interested in the future, for that is where you and I are going to spend the rest of our lives. And remember my friend, future events such as these will affect you in the future."